DJ koji je sakupio preko 100 gaža u hramovima plesa

Ponedjeljak, 24 Listopad 2011

Nova Discotheque sezona je krenula. Nakon što su na otvaranju predstavili novi članove ekipe, došao je red i za prva gostovanja.


A nema boljeg načina za to nego sezonu otvoriti sa vama uvijek dragom pojavom za pultom - Jimpsterom u Sirupu (subota, 29.10.). Jamie Odell aka Jimpster aka Audiomontage producira, remiksira i dj-ira već gotovo 20 godina. Vlasnik je i prestižne etikete Freerange Records, koja do sada broji preko 120 izdanja, a 2007. je proglašena najboljom i britanskom etiketom.

Uspon Jimpsterove karijere pocinje 1997. kada izdaje LP “Messages From The Hub”, koja dobiva fantasticne recenzije, kao i vecina njegovih radova kasnije. Postaje izrazito popularan kao remikser, kojih je do danas skupio gotovo 100, što mu donosi i gaže u popularnim klubovima diljem svijeta.

Njegov posljednji album “Amour” koji je izašao prije tri godine na Freerange Recordsu našao se u Top 20 najboljih albuma gotovo svih rglazbenih casopisa, a svako njegovo izdanje pod budnim je okom kriticara i publike, poput izvanrednog singla “Square Up” na Ben Wattovom Buzzin Fly etiketi ili “Dangly Panther”, vrhunski deep house klasik.
Jimpster - Freerange Podcast - October 2011 by R_co

Jimpster je 2008. proglašen najboljim remikserom po izboru DJ Magazina i Beatporta, a do sad je odsvirao preko 100 gaža u svjetskim hramovima plesa poput londonskog Fabrica, berlinskog Watergatea, Warehousea 702 u Tokiju ili Pache na Ibizi. Domaćini Discothequea su, kao i uvijek Pytzek, Felx i HrWoe, a cijena ulaza iznosi 50kn s konzumacijom uz happy hour od 23 do 01h.


2x2 ulaznice čekaju sve koji u FB komentaru napišu barem 3 Jimpsterova remixa. Žiri KS bira pobjednike. Lajkovi nisu presudni.

DJ koji je sakupio preko 100 gaža u hramovima plesa