Leut Magnetik

Vikend preporuka - How Convinient i Leut Magnetik

Petak, 16 Rujan 2011

Ljeto lagano izmiče, a mi se prebacujemo u zatvorene prostore sve više.

Tko je večeras raspoložen za izlazak definitivno treba posjetiti Sirup i prvo ovosezonsko izdanje Protokola. Ekipa se vraća na užarni asfalt grada Zagreba u standardnoj postavi s Odiumom i Bastom, ali ovoga puta dovode Inkcleara, imigranta iz Venezuele u potrazi za boljim životom i novim prijateljima.

Za subotu, a ujedno i ovaj vikend naša je preporuka predstavljanje novog materijala dvaju dragih nam hrvatskih bendova, How Convinient u Sirupu i Leut Magnetika u Teatru &TD. How Convinient predstavljaju svoj prvijenac SeXes live nastupom u Sirupu, dok Leuti nakon pauze od tri godine i premijernog predstavljanja novih stvari i postave na Atlantis Festivalu dolaze u Zagreb. Nastupaju u sklopu Ganz novog festivala s pratnjom gudača. Nakon toga će vas zabavljeati Labosh, a cijena ulaznice je 30kn (besplatno za sve one koji imaju ulaznicu za sutrašnju predstavu).

Sutra također možete posjetiti okupljanje kultnih zagrebačkih večeri u sklopu Reuniona, te gostovanje Patrice Scotta iz Detroita u Mastersu. Ako ste kojim slučajem još uvijek na moru u Puli se Seasplash ekipa oprašta od ljeta, a i Deep u Makarskoj još uvijek radi. Ne zaboravimo i večerašnji nastup Leuta u Zadru, gdje za arhitekte pjevaju Arhitekta.

Želimo vam ludu i ugodnu zabavu gdje god se odlučili izaći!

Vikend preporuka - How Convinient i Leut Magnetik