Dejan Miličević

Dejan Miličević - novi singl i nastup u Boogaloo klubu

Ponedjeljak, 24 Siječanj 2011
Lucky Records i Lucky Light su beogradske izdavačke kuće, pokrenute od strane Speedya i Gorana Isića, preko nizozemske Manual Music distribucije.

 

Lucky Records turneja će obuhvatiti sve veče ili glavne gradove u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni, Mađarskoj, Bugarskoj. Planiraju se i Švicarska, Španjolska, Njemačka. Imena koja će sudjelovati u turneji i label "Showcase" partijima su Marko Nastić, Dejan Miličević, Kobaya, Mary, Veztax, Goran Kan Kerkez, Mladen Tomić, Petar Dundov itd.

Zagrebački Boogaloo ima tu čast ugostiti neke DJe s ove turneje u subotu 12. veljače. Uz Dejana Miličevića i Speedya sviraju Mary i Chille Jr. Ulaznica je 40 kn do ponoći ili 50 kn poslije.

Novi EP Dejana Miličevića:
Dejan Miličević i Matthew Hoag otvorili su ovu godinu izvrsnim izdanjem "Days EP" s dvije odlične produkcije u digitalnom formatu i na vinylu za Wehppa music etiketu.

Usporeni bass i usporeni vokali odlike su oba dva rada "Days i Trumpet Days". Nagle promjene tempa i stresan akcenat odnose sve po podiju. Čelični bubanj, slatke bas linije čine ove uratke još plesnijim. Remixe su radili Louis David i Dsan Powell čija je ideja bila složiti pjesme od plesnog ritma do potpune senzualnosti.
Dejan Miličević - novi singl i nastup u Boogaloo klubu